Dette er Narco Polo

Narco Polo bemanner helsesektoren i Norge med dyktige, serviceinnstilte mennesker med hjertet på rett sted.

Vår drivkraft er viljen til å heve kvaliteten i helsesektoren og å være en trygg samarbeidspartner som våre oppdragsgivere kan stole på. Vi har mange års erfaring fra bransjen og er et av Norges største bemanningsselskaper innen helsesektoren.

Personlig engasjement

Vi er en verdistyrt organisasjon, og medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Derfor er det viktig for oss å vite hva du ønsker å oppnå i yrkeslivet, slik at vi lettere kan finne de beste løsningene og oppdragene for deg. Vi gjør også vårt ytterste for at du skal trives på stedet, med gode boforhold samt tydelig og oppdatert informasjon. 

Mange jobbmuligheter i Norge

Hovedkontoret vårt ligger i Kirkenes, men geografisk har du mange valgmuligheter. Det innebærer dessuten at det er stor bredde i oppdragene våre. Hvis du vil fordype deg innen en bestemt spesialisering eller jobbe på en spesifikk avdeling, er det stor mulighet for at vi kan hjelpe deg med å gjøre ambisjonene dine til virkelighet.

Høy medisinsk kompetanse

Alle våre konsulenter har høy medisinsk kompetanse og utvikler seg dessuten hele tiden gjennom nye yrkesmessige utfordringer. En medisinsk ansvarlig lege er dessuten alltid tilgjengelig for å gi støtte og trygghet i ulike medisinske spørsmål. Hvis noe går galt, eller hvis du føler at pasientsikkerheten står i fare, har vi rutiner for å støtte medarbeiderne våre og håndtere situasjonen. Det viktigste for oss er at du er fornøyd, og at pasientene er trygge.

Godt omdømme med lang tradisjon

Vi er stolte over at vi i mange år har fått tillit til å bemanne helsesektoren. Vi verner om vårt gode omdømme og samarbeider nært med oppdragsgiverne våre for å oppnå best mulig resultater. Vår erfaring og trygghet fører til langsiktige kundeforhold og et stort kontaktnett i hele helsesektoren.