Vil du leie personale fra oss?

Narco Polo AS ble etablert i 1991 og er et av Norges eldste bemanningsselskaper innen helsesektoren. Vi har mange års erfaring med å skaffe dyktige og serviceinnstilte medarbeidere til helsesektoren. Hovedkontoret vårt ligger i Kirkenes, men vi driver virksomhet over store deler av Norge. Morselskapet vårt, Läkarjouren i Norrland AB, bemanner helsesektoren i Sverige.

Som Narco Polos oppdragsgiver får du en fast kontaktperson som har ansvaret for å finne riktig kompetanse til det aktuelle oppdraget. For oss er denne relasjonen viktig for å kunne yte topp service og gjøre en best mulig jobb. På kontoret arbeider vi i team innenfor de ulike spesialiseringene. Teamene består av koordinatorer for bemanning og administrasjon. Medisinsk ansvarlig lege deltar daglig i arbeidet med rekruttering og øvrige medisinske spørsmål. Alle i selskapets ledelse har høyere medisinsk utdanning og mange års erfaring fra helsesektoren.

Som oppdragsgiver får du alltid rask tilbakemelding om planlegging og informasjon om pågående oppdrag. Kvalitet er avgjørende for oss. Derfor har vi medarbeidere med lang erfaring fra både privat og offentlig helsesektor som arbeider på heltid med kvalitets- og utviklingsspørsmål.

Vil du vite mer eller leie personale fra oss? Kontakt oss, så ringer vi deg og forteller mer. 

Kontakt oss

Kvalitet og sertifisering

Kvalitetsarbeidet er en naturlig del av Narco Polos virksomhet og prosesser. Vi er medlem av NHO og er sertifisert i henhold til kvalitetsstandarden ISO 9001. Medarbeidere med medisinsk utdanning står for rekrutteringen av konsulenter, og potensielle medarbeidere blir grundig kontrollert.